Onze werkwijze

Herstellingen ter plaatse zijn enkel mogelijk voor toestellen die aan een waterleiding zijn aangesloten. Alle andere herstellingen worden steeds in onze werkplaats uitgevoerd. Hier hebben wij alle materialen voorhanden en kunnen wij uw herstelling optimaal volbrengen.
Als klant wordt u steeds telefonisch op de hoogte gebracht wanneer de kosten van een herstelling hoog zouden oplopen. Ook wanneer de herstelling klaar is wordt u telefonisch en/of via mail gecontacteerd.
Betaling ter plaatste enkel mogelijk met cash (geen bancontact).
Transport of ter plaatse brengen:
U kan uw toestel ook zelf bij ons binnenbrengen Hoogstraat 104-9550 Herzele, 7/7 na telefonische afspraak 053/62 36 87 – 0475/93 81 86 of via mail repair@saecoservice.be.
Indien u er voor kiest om het toestel te laten leveren met een transportfirma vragen wij u rekening te houden met volgende punten:

  • Overzicht van uw gegevens ( naam/bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, e-mail, btw-nummer)
  • Een goede probleemomschrijving.
  • Toestel verzenden goed beschermd in een stevige verpakking.

Onderhoud

Een preventief onderhoud van een koffieapparaat wordt door ons ten sterkste aangeraden. Op deze manier kunnen de toestellen optimaal blijven werken en kunnen beginnende problemen vroegtijdig opgemerkt en verholpen worden. Zo kan u een hogere herstellingskost vaak vermijden. Uw toestel op tijd laten onderhouden zorgt er voor dat problemen vermeden worden, verlengt de levensduur en garandeert u een tas koffie van de beste kwaliteit.
Wij kunnen ook op vraag van de klant onderhoudscontracten aanbieden.